Ariana Grande is fans ontzettend dankbaar voor support

12 augustus 2019 06:48

Via een bericht op Instagram heeft Ariana Grande haar fans laten weten 'ontzettend dankbaar te zijn voor hun toegewijde support'. De 26-jarige zangeres lanceerde in korte tijd 2 albums achter elkaar, moest de dood van haar ex Mac Miller verwerken en zag haar verloving met Pete Davidson stranden.

"Het was een topjaar met veel lieve mensen om me heen"

"Ik heb dit jaar zoveel muziek uit kunnen brengen, het was een topjaar met veel lieve mensen om me heen. Ik ben een zeer, zeer dankbaar meisje. Bedankt dat jullie naar me geluisterd hebben en mij en mijn vrienden gesteund hebben. Ik doe even een stapje terug om dit alles te waarderen en bedankt te zeggen. We gaan soms zo op in onze eigen shit dat we dat soms vergeten, maar....dank jullie wel! In plaats van je te richten op dat wat er beter moet gaan of iets waardoor je niet lekker in je vel zit, wees dankbaar voor dat wat je al hebt. Dingen waar je je energie in stopt zullen vanzelf beter worden. Gebruik je tijd op een wijze manier," aldus Ariana.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ariana Grande staat stil bij begin van haar carrière

Afgelopen weekend 'vierde' de zangeres ook al haar 8-jarig jubileum bij haar platenmaatschappij Republic Records. Via Twitter bedankte ze hen voor hun vertrouwen in haar. "Acht jaar geleden tekende ik bij Republic Records en zes jaar geleden kwam mijn debuutalbum uit. Ik ben mijn Republic-familie dankbaar en ben ook heel trots op elk project dat we samen hebben gedaan. Muziek is het meest speciale dat er is."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!