Beeld © Instagram @timtation_2018

Temptation-Tim en Deborah samen op festival

12 augustus 2019 11:01

Dat Temptation-Tim en Deborah elkaar weer in de armen hebben gesloten, is al een tijdje bekend. Maar de twee staan nog steeds op goede voet met elkaar. Zo bezoeken de twee nu samen een festival. Daarvan deelt Tim een foto op zijn Instagram.

"Dat je nog contact met hem wil, na alles wat hij je geflikt heeft"

Tim en Deborah waren zonder twijfel het meest opvallende koppel van Temptation Island 2018. De twee zouden na de ultieme relatietest gaan trouwen, maar Tim faalde keihard. Hij liet Deborah nog net niet bij het altaar staan om samen met verleidster Cherish verder te gaan. Toch heeft Deborah hem toch weer in haar leven toegelaten.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Timtation: 'Dit jaar had ik echt wel de boel op stelten gezet'

De twee werden daarbij een poosje terug geholpen door Louisa Janssen. De realityster ging bij Tim en Deborah op bezoek voor de online serie Louisa Laat Ze Weer Lachen.

Mensen reageren verdeeld op de foto van Tim en Deborah. Sommige fans vinden het mooi om te zien dat Tim en Deborah weer tijd samen doorbrengen. Andere mensen vinden het vreemd dat Deborah nog contact wil hebben met Tim. "Dat je nog contact met hem wil, na alles wat hij je geflikt heeft."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!