Beeld © Instagram @froukjedeboth

Froukje de Both geniet van vakantie met nieuwe liefde

12 augustus 2019 18:23

Het liefdesavontuur van Froukje de Both (47) en haar pilotenvriendje Jordy heeft hen nu in Spanje gebracht. De twee genieten voor het eerst van een vakantie samen in het zonnige land, zo blijkt uit de Instagram-posts van de presentatrice.

Froukje en haar nieuwe liefde Jordy laten zich flink verwennen in Spanje. Samen met Daphne Deckers en haar echtgenoot Richard Krajicek genoten de vier in de Spaanse badplaats Marbella, maar daarna gingen de twee naar de stad Ronda. En jawel, het koppel breidt hun tour van het land nog even verder uit. Froukje en Jordy zijn inmiddels aangespoeld op het schiereiland Gibraltar, waar de presentatrice uitgebreid verslag van doet in haar Instagram Story. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Froukje de Both dolgelukkig met nieuwe liefde

Sinds begin juli is de relatie van Froukje en Jordy openbaar en liet de presentatrice weten tot over haar oren verliefd te zijn op de piloot. De RTL Boulevard-presentatrice was hiervoor zes jaar samen met Niek van der Bruggen, maar het stel zette in juni vorig jaar een punt achter hun relatie. De twee gingen als vrienden uit elkaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!