Beeld © Instagram @cemalhazebroek_official

Utopia-Romy en Cemal verwachten hun eerste kindje samen

12 augustus 2019 19:51

Na hun Utopia-avontuur is het tijd voor een heel andere ervaring voor Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek. Op Instagram kondigt het stel namelijk aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje samen.

"Wij kunnen niet wachten om onze kleine wonder straks in de armen te nemen en al onze liefde te geven"

"Zo blij dat ik het eindelijk van de daken kan schreeuwen! Ik ben zwanger!", schrijft Romy bij een zoete foto van haarzelf en haar vriend. "Samen met de liefde van mijn leven gaan wij een klein wondertje ter wereld brengen! Een nieuwe baan, een nieuw huis, en een kleine! Mijn geluk kan niet meer op. Ik had dit met niemand anders willen meemaken lieve, lieve schat van mij, Cemal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Utopia-Merel was nog nooit zo blij met menstruatie

Ook Cemal kan zijn geluk niet op, blijkt uit zijn Instagram-foto. "Met trots kunnen wij bekend maken dat er een kleine onderweg is", vertelt hij. "Ik mag in mijn handen knijpen met mijn vrouwtje en binnenkort moeder Romy. Met niemand anders had ik dit willen meemaken. Wij kunnen niet wachten om onze kleine wonder straks in de armen te nemen en al onze liefde te geven. Deze stap in het leven is een grote stap, het is eng, het is spannend, ik ben bang om te falen. Maar toen ik jouw echo zag en wist dat het goed zat, vielen al mijn angsten en twijfels weg. Eén team, één taak."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!