Beeld © Instagram @gaby.blaaser

Gaby Blaaser ontkent: 'Ik heb geen relatie met Wesley Sneijder'

12 augustus 2019 21:27

Volgens Instagram-babe Gaby Blaaser (33) klopt er niets van de relatiegeruchten rondom haarzelf en Wesley Sneijder. Al tijden wordt er gespeculeerd over een eventuele romance tussen de blondine en de voormalig voetballer, maar het blijkt lariekoek te zijn, meent Gaby.

"Ik vind het bizar hoe mensen aan zulke verhalen komen"

Kay Nambiar vroeg de knappe blondine het hemd van het lijf en Gaby gaf behoorlijk opvallende antwoorden. "Ik vind het bizar hoe mensen aan zulke verhalen komen", meent Gaby. Zo zouden de relatiegeruchten rondom haarzelf en Wesley compleet onnozel zijn. "Ik was op een feestje en ik ken de mensen om hem heen en zijn broertje", legt ze uit. "Die had een Instagram Story gemaakt en daar stond ik op. Eerst was hij het en toe was Wesley het. Ik vind het ongelooflijk: ik heb drie mannen gedatet in één dag." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser doet boekje open over plastische chirurgie

Gaby werd met de Sneijder-broertjes gespot tijdens een feestje in Utrecht, waarna er uiteraard geruchten kwamen over een eventuele romance tussen de blondine en een van de mannen. Eerst zou het gaan om Rodney, maar al snel speculeerde men dat Wesley over Yolanthe heen kwam door met Gaby te gaan. Maar nu ontkent de Instagrammer alle vorm van liefde tussen haar en de voetballer. De twee zouden slechts kennissen zijn. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!