Beeld © ANP

Merel Westrik bevestigt dat ze weer single is

12 augustus 2019 21:41

Het liefdesleven van Merel Westrik (39) is op dit moment eventjes ondersteboven. De presentatrice vertelt in de nieuwe LINDA. dat ze weer vrijgezel is. In gesprek met zanger DI-RECT Marcel Veenendaal onthult de brunette al een tijdje weer op de markt te zijn.

"Hij is nog steeds mijn allerbeste vriend"

Het is al een tijdje over en uit tussen Merel en Patrick, vertelt de presentatrice in de LINDA. "Dat weet bijna niemand, omdat ik liever niet over mijn privé-leven praat. Hij is nog steeds mijn allerbeste vriend." De twee spreken elkaar nog regelmatig en de presentatrice blikt nog altijd positief terug op de relatie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel Westrik mag op haar gemak talkshow maken van Linda

Dat geldt echter niet alleen voor haar gestrande relatie met Patrick, maar voor al haar langdurige relaties. De band die ze nu nog heeft met haar ex had ze graag willen hebben met al haar exen. Helaas is dit niet het geval, legt Merel uit in de nieuwe editie van het blad dat woensdag in de schappen ligt. Het is een spannende periode voor Merel, die binnenkort ook overstapt van RTL naar Net5. Hier zal ze een wekelijkse talkshow presenteren. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!