Beeld © SBS

Hilarisch: Martien Meiland boos dat McDonalds geen wijn heeft

12 augustus 2019 22:36

Geen wijn is geen optie voor Martien Meiland (57). De extravagante tv-persoonlijkheid ging in zijn geliefde Beynac eventjes naar de McDonalds met zijn familie, maar zodra hij erachter kwam dat ze daar geen wijn serveerden, was hij pleite.

"Wijn! Waar staat de wijn?"

Op Instagram deelt Martien een hilarisch filmpje. Hierin is te zien hoe hij een bestelling doet bij de McDonalds, maar besluit toch weer naar huis te gaan. En wel met een heel specifieke reden. "Wat wil je drinken?", vraagt dochter Montana aan aan haar vader. "Wijn! Waar staat de wijn?", vraagt hij zich af. Dan blijkt dat de fastfoodketen dat niet heeft. "Ze hebben geen wijn", aldus een chagrijnige Martien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland vond uit de kast komen 'vreselijk'

Het gaat van kwaad tot erger. "We zijn bij de Mac, pap", probeert Maxime hem duidelijk te maken. "Ach, daar hebben ze toch wel wijn?!", vraagt Martien verontwaardigd. "Dan hoef ik niks." Het hilarische filmpje van de het gezin roept veel reacties op. "Hilarisch! Wijnen wijnen wijnen", "Geen wijn = niet fijn" en "Ik ga stuk" reageren Martiens volgers on het filmpje. Er worden vooral veel mensen getagd onder het bericht. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!