Beeld © Mark Engelen/MTV

EOTB-Harrie praat over bedpartners: 'Het zijn er geen tien'

13 augustus 2019 15:43

Dat EOTB-Harrie een vrouwenverslinder is, weten we allemaal. Hij heeft dan ook geen moeite om het bed te delen met de ene na de andere vrouw in Ex On The Beach: Double Dutch - All Stars. Veel mensen vragen zich af hoeveel bedpartners Harrie heeft gehad. Aan Shownieuws vertelt Harrie hoe het ongeveer zit.

"Het zijn er geen tien"

Harrie is zich ervan bewust dat veel mensen geïnteresseerd zijn in het aantal vrouwen waar hij het bed mee heeft gedeeld. “Iedereen wil weten hoeveel vrouwen ik heb gehad, maar ja. Dat is voor m’n vrouw later: hier heb je het boekje alsjeblieft, dit is wat ik heb gedaan in mijn leven”, vertelt hij tegen Shownieuws.

De realityster lijkt de tel zelf kwijt te zijn geraakt. Dat het om honderden gaat, kan hij wel bevestigen. "Het zijn er geen tien geweest, nee." Volgens Harrie moet je ook wel een beetje geleefd hebben. "Later kan je altijd nog een serieuze kant op gaan, ja toch?!”

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

EOTB-Harrie de Hengst krijgt eigen realityserie

Momenteel is Harrie bezig met het opnemen van zijn nieuwe realitysoap, die in het teken staat van Harrie en zijn familie op het woonwagenkamp.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!