Beeld © ANP

Richard Krajicek peinst niet over kleurspoeling

13 augustus 2019 17:35

Richard Krajicek (47) is niet bezig met het verhullen van zijn tekenen van ouderdom. Zo heeft hij bijvoorbeeld geen zin om zijn grijze haar een wat donkerder kleurtje te geven, terwijl zijn vrouw Daphne Deckers (50) dat hem wel eens heeft gevraagd.

"Hij vroeg of ik gek was geworden"

Daphne bekent tijdens een dubbelinterview, met Richard, aan de Quote dat ze wel eens heeft gevraagd of Richard een kleurspoeling zou willen. "Hij vroeg of ik gek was geworden", aldus Daphne.

Richard hecht dan ook meer waarde aan zijn conditie, die hij graag op peil houdt. Ook het scherp houden van zijn geest vindt hij belangrijk. "Ik merk dat ik weleens iets vergeet, of minder snel hoofdreken, dus doe ik elke dag een puzzeltje, een memoriespel of wat rekensommetjes. Ik ben gewoon nog te jong om oud te worden."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Hoera! Kinderen Daphne Deckers en Richard Krajicek geslaagd

Daphne is van mening dat haar man zich wel eens verliest in zijn eigen ambitie. "Alles wat hij doet, moet goed. Beter dan goed. Als hij een spelletje speelt met twintig levels, moet hij alle levels uitspelen. Desnoods blijft hij de hele nacht wakker." Ook qua fysieke inspanning is Richard niet iemand die stil blijft zitten. "Het gebeurt weleens dat hij 's nachts opstaat en gaat sporten. Twee weken op het strand liggen kun je hem niet aandoen. We hebben een huis in Marbella, natuurlijk met gym, daar fietst hij elke ochtend verder. En 's middags weer. Het lijkt me heel vermoeiend om Richard Krajicek te zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!