Trijntje Oosterhuis Beeld © ANP

Trijntje Oosterhuis blikt terug op een heel memorabel moment

14 augustus 2019 13:49

Het is vandaag een bijzondere dag voor Trijntje Oosterhuis! Het is namelijk precies 23 jaar geleden dat de 46-jarige zangeres in een prachtige rode jurk De Zee zong tijdens de opening van de Amsterdam Arena. Deze mooie herinnering deelt ze op haar Instagram met meer dan negentigduizend volgers. “Een moment waar ik echt nog vaak bij stil sta”, schrijft de brunette bij de foto’s.

“Een moment waar ik echt nog vaak bij stil sta”

Dit hele jaar staat in het teken van mooie herinneringen voor de knappe Trijn. Zo stond ze op 30 maart 2019 ter ere van haar 25-jarige jubileum de sterren van de hemel te zingen in de Ziggo Dome. Nu kijkt Trijntje terug op een ander bijzonder moment in haar leven: haar debuut als solo-zangeres in 1996. Ze verwierf landelijke bekendheid met het door John Ewbank geschreven lied, waar 50.000 mensen en miljoenen tv-kijkers voor het eerst kennismaakte met de solozangeres. Het optreden resulteerde in een top 10-hit en ongelooflijk veel media-aandacht.

Veel fans herinneren zich het prachtige moment van Trijntje maar al te goed. Zo reageert iemand: “Ik herinner het me nog exact. Krijg nog altijd kippenvel als ik het hoor. Wat een stem”, “Alles was perfect, mooie herinnering” en "En al zulke mooie momenten in die 25 jaar gehad!! Rode draad in mijn leven." Ook Chantal Janzen reageert met een rood hartje.  

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Jett Rebel ontmoet muzieklegendes dankzij Trijntje

Eerder dit jaar was al te zien hoe Trijntje zich in haar iconische, superstrakke rode jurk wurmde, om haar 25-jarige jubileum als artiest te vieren. Dankzij een streng dieet dat ze toen alweer twee jaar volgde, maakte de Walk Alone-zangeres in juni 2018 bekend alweer 25 kilo te zijn afgevallen! Zo kon ze tijdens haar jubileum in maart weer volop stralen in haar legendarische tuniek. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!