Sylvie Meis Beeld © ANP

Sylvie overspannen voor vakantie: 'Daar krijg ik zenuwen van'

15 augustus 2019 11:56

Voor iedereen die Sylvie Meis goed in de gaten houdt op Instagram, is dit geen verrassing: de platina blondine reist wat af. Maar heeft iemand er ooit over nagedacht wat daar allemaal aan vooraf gaat? "Dit jaar moest ik alles in één keer pakken voor twee weken en drie verschillende bestemmingen: eerst St. Tropez, tussendoor München voor werk, weer terug naar St. Tropez en vervolgens door naar de Malediven", zegt de haast overspannen presentatrice.

"Het inpakken van mijn koffer is een ander verhaal"

Sylvie schrijft in haar column voor Grazia dat ze voor iedere bestemming verschillende outfits heeft. "Mijn gouden regel voor een fashionable vakantie: ik stem mijn garderobe volledig af op de plek waar ik naartoe ga. Het samenstellen van al die verschillende looks is een koud kunstje. Het inpakken van mijn koffer is een ander verhaal. Daar kan ik echt de zenuwen van krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Sylvie Meis houdt al 20 jaar iedereen in zijn greep

Gelukkig heeft de sexy showgirl overal een oplossing voor. "Mijn inpakstrategie begint met een stapel ‘night’, een stapel ‘overdag’ en een stapel ‘beach’. Dat zijn drie grote bergen. Alle setjes worden vervolgens, met schoenen, doorgepast voor de spiegel. Een strenge selectie volgt." 

Maar ondanks haar strategieën en jarenlange oefeningen, lukt het haar toch niet altijd om haar koffer foutloos in te pakken. "Verwachtingsvol trek ik mijn twee koffers open, maar niet eens de helft past erin. Ondergoed en sportkleding nog niet meegerekend. Als de bezem er voor de zoveelste keer doorheen is gegaan, krijg ik het voor elkaar om alles in mijn koffers te persen, maar schiet het gewicht alsnog omhoog tot ver boven de dertig kilo", stelt de verbaasde Sylvie.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Sylvie Meis heeft wederom de liefde gevonden

Toch heeft het model na de vakantie altijd weer een leermoment. "Het gekke is, als ik eenmaal met vakantie ben, denk ik: waarom heb ik al die stress gehad, met de helft was ik ook uitgekomen."

Niet alleen van haar koffer inpakken schiet Sylvie in de stress, ook haar vakantie op de Malediven was allesbehalve rooskleurig. Zo vertelde ze in een eerdere column op Grazia dat ze daar geen moment rust had. "Sommige dagen heb ik niet eens kunnen lunchen." Sylvie werd namelijk door een groot Duits reisplatform gevraagd of ze op "influence-vakantie" wilde naar een droombestemming, maar dan moest ze wel berichten op social media plaatsen. En niet alleen dat, ze was ook verantwoordelijk voor de filters, tekst en muziek. "Ik ben een perfectionist, daar maak ik het mezelf ook niet makkelijk mee."

Benieuwd naar het hele verhaal? Haar column lees je in de nieuwste Grazia. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!