Waylon en Bibi Breijman Beeld © ANP

Baby Bibi Breijman nog geen jaar oud en nu al opstandig

15 augustus 2019 14:54

De spruit van het lieftallige koppel Bibi en Waylon is echt een kind van haar ouders: ze kan nog geen minuut stil zitten! En dat tot grote ergernis van haar moeder. "Nu al schijt aan mij.. iemand baby corrigeer tips? 3 weken huisarrest ofzo?", schrijft de kersverse ouder op haar Instagram.

"Ik hoop dat je altijd zo lekker eigenwijs blijft en af en toe met je vader komt knuffelen!"

Nog geen jaar geleden kwam het grote nieuws naar buiten, dat het kleine dochtertje van het muzikale koppel geboren is. Op dat moment waren Waylon en Bibi net een jaar samen. Het liefdeskoppel leerde elkaar kennen tijdens het programma It Takes Two, waar de Outlaw In 'Em-zanger de coach was van Bibi. Uiteindelijk won het duo en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. In april maken ze aan de wereld bekend dat de vlogster zwanger is en in november komt tot hun grote geluk baby Teddy! 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Té zoet: Bibi Breijman deelt eerste zomervakantie van Teddy

Dat de lovebirds trots zijn op hun kindje is overduidelijk. Zo kwamen de eerste vakantiebeelden van de kleine frummel in juli online. Iedereen smolt van de overzoete kiekjes van deze prachtige familie. Onder een van deze foto's zette pappie dat hij toch stiekem wel trots is op het eigenwijze karakter van zijn oogappeltje. "Ik knipper met m’n ogen en ze is 8 maanden oud vandaag... Ik hoop dat je altijd zo lekker eigenwijs blijft en af en toe met je vader komt knuffelen!"

Teddy is het eerste kindje van Bibi, Waylon werd in 2002 al voor het eerst vader, namelijk van zoon Dylan. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Bibi Breijman moet dochtertje Teddy achterlaten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!