Bas en Nicolette Beeld © Instagram Nicolette van Dam

Hilarisch: Nicolette van Dam en Bas Smit in dierlijke outfits

15 augustus 2019 15:41

Het was gister weer één groot feest in huize Van Dam-Smit. Nicolette mocht namelijk 35 kaarsjes uitblazen! En voor iedereen die het liefdeskoppel online goed in de gaten houdt, weet zeker: dit gaan ze weer groots aanpakken.

"Sexy jungle birthday party..."

Je zal het niet geloven als je haar ziet, maar Nicolette van Dam is gisteren alweer 35 jaar geworden. Samen met haar überschattige dochtertjes en lieftallige echtgenoot mogen ze deze feestdag doorbrengen op de prachtige Maagdeneilanden. Gelukkig voor ons houdt ze alles bij op haar Instagram. Zo zien we hoe ze een enorme pan paella binnen acht minuten achteroverslaan, zwemmen tussen de schildpadden en wakker worden met beeldschoon uitzicht over de knalblauwe zee. Maar wat spoken de tortelduifjes nu weer uit? 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Bas Smit en Nicolette van Dam alweer vier jaar getrouwd

"Sexy jungle birthday party..." zet de blonde presentatrice op haar Instagram. Nou en sexy zien ze er zeker uit! Ook goede vrienden uit bekend Nederland gaan stuk om de foto van het stel. "Hahaha lekker stel!" reageert Quinty Trustfull onder de post. "Giftige lookjes hoor", zegt Kelly Weekers en ook Winston Gerschtanowitz herkent de twee uit duizenden: "Tarzan en Jane!"

Maar naast de fantastische looks en geweldige avonturen die het gezinnetje met elkaar meemaakt, blijven de twee kleintjes het allerliefst voor hun moeder. Zo hebben ze niet alleen de schoenen van Nicolette totaal ondergekleurd, maar hebben ze ook nog eens speciaal voor haar opgetreden! Met het lied Dochters van Marco Borsato zorgen Lola-Lily en Kiki-Kate ervoor dat Nicolette het niet meer drooghoudt. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Nicolette van Dam emotioneel door verjaardagscadeau

Zie hieronder nog een paar kiekjes van het koppel op vakantie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!