Beeld © RTL

Temptation-Stuwey moest vechten voor zijn leven na heftig ongeluk

16 augustus 2019 09:11

In de nieuwste aflevering van Temptation Gossip is niemand minder dan verleider Stuwey te gast! Hij wist de afgelopen aflevering de temperaturen flink op te krikken en Yasmin aan de haak te slaan. Hoewel het allemaal feest en gezelligheid lijkt, heeft Stuwey een heftig voorval meegemaakt en moet hij bijna vechten voor zijn leven.

“Ja, dan wordt het wel even zwart voor je ogen"

Stuwey laat aan Ferry een aantal foto’s zien van zijn grote liefde, namelijk de motorsport. “Dat is eigenlijk van kinds af aan al een liefde”, vertelt de verleider. Toch is de sport niet alleen maar leuk. Zo vertelt hij over een heftig ongeluk. “Ik rij de voorkant van een bult op en ik word gelanceerd. Ik laat in de lucht de motor los. De motor klapte in het zand en ik kwam op de motor terecht”, legt hij uit aan Ferry.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Channah en Quentin krijgen eigen realityshow

“Ik viel op het stuur, dus het stuur stak in mijn buik. Ik had een gat hier zitten”, terwijl hij naar zijn buik wijst. “Ik had al m’n buikspieren afgescheurd, scheurtje in m’n darm en scheurtje in m’n slagader. Ja, het was echt kantje boord.” Stuwey werd wakker op de grond en kon alleen maar bloed zien. “Ja, dan wordt het wel even zwart voor je ogen." Gelukkig is Stuwey er goed uitgekomen, toch heeft hij er nog flink wat littekens aan overgehouden. Deze zijn tegenwoordig iets minder zichtbaar door alle tatoeages die hij op zijn lichaam heeft aangebracht. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!