Martien Meiland Beeld © ANP

Fans zwaar geïrriteerd op familie Meiland na reclame-uitingen

16 augustus 2019 08:18

De afgelopen maanden is vrijwel heel Nederland in rep en roer over de fantastische familie Meiland. Duizenden fans kunnen geen genoeg krijgen van de hilarische uitspraken van Martien: "wijnen, wijnen, wijnen!" Maar even lijkt het tij gekeerd voor de flamboyante familie. De realitysterren plaatsen namelijk in één keer 24 reclame-uitingen op Instagram, en daar zijn de meeste fans op zijn zachtst gezegd helemaal niet blij mee...

"Succes verder, ik ga jullie ontvolgen"

Afgelopen maanden komen de realitysterren om van de media-aandacht. Duizenden fans volgen de familie op de voet op social media. Het aantal volgers vloog de pan uit, waardoor Martien en zijn gezin er toch maar voor hebben gekozen in zee te gaan met een management. Maar nu lijkt het managementteam toch een kleine fout te hebben gemaakt. Er stonden namelijk maar liefst 24 foto's op de pagina van Martien met de tekst: "Zoveel vragen over onze kleding. Voor wie het leuk vindt, tik op de tag." Op die manier kunnen volgers zien waar de kleding gekocht is en hoeveel het gekost heeft.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Hilarisch: Martien Meiland boos dat McDonalds geen wijn heeft

Maar toen ging het mis: de één na de andere fan reageerde al snel woest en ze begonnen met enorme getallen de spraakmakende familie te ontvolgen. "Pfff 1 post is leuk maar zoveel?", schreef een fan. En "Als we dat willen gaan we naar een onlineshoppingsite. Dit gaat je zoveel volgers kosten, dus lieve Martien: we vinden je geweldig, leuk en grappig enz. Maar dit aub niet doen." Voor sommige volgers was dit dan ook inderdaad de druppel die de emmer deed overlopen. "Succes verder, ik ga jullie ontvolgen."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Martien Meiland heeft lang voor zieke moeder gezorgd

Dat het inderdaad een fout was van het managementteam, bleek al snel uit een excuusbericht van Martien op zijn Instagrampagina. "Oeps onze nieuwe te enthousiaste sociale media medewerkster van ons management heeft vanavond iets te gretig gepost, dat was natuurlijk niet de bedoeling. Ze mocht 1 foto uitkiezen, maar geen 30. Maar ze mag wel blijven", schrijft de mediapersoonlijkheid. Kort daarna zijn dan ook alle 'advertentiefoto's' verwijderd.

Ondanks dat fans boos waren op deze reclame-uitingen, kunnen ze geen genoeg krijgen van de hilarische fratsen van Martien. Niet alleen kunnen de wijnen-fans genieten van de populaire realityserie Chateau Meiland, maar binnenkort krijgt de ster zelfs een eigen programma op SBS 6! Hij werkt namelijk aan een nieuwe serie Cash or Trash, wat binnenkort te zien is op televisie. Wanneer de eerste aflevering te zien is, is vooralsnog niet duidelijk.

Het tweede seizoen van Chateau Meiland is vanaf 26 augustus te zien op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!