Beeld © ANP

Bijzonder: Fans Yolanthe Cabau overladen haar met lieve berichten

16 augustus 2019 12:46

Een spraakmakende post van de Temptation Island VIPS-presentatrice Yolanthe Cabau zorgt voor vele reacties. Onlangs zette de brunette een beeldige foto van zichzelf met de tekst "The challenge is to silence the mind.." op Instagram. Tientallen fans overladen haar met complimenten, liefde en respect.

"Dank je wel voor al het moois dat je brengt, je inspireert, ik krijg kracht door jou"

Yolanthe en haar ex-geliefde Wesley Sneijder zijn de gelukkige ouders van het prachtige mannetje Xess Xava en waren tot voor kort tien jaar lang gelukkig samen. Althans zo leek het. Afgelopen maart barstte de bom: het ogenschijnlijke powerkoppel zet een punt achter hun relatie. Ze vroegen beiden na dit statement om respect en privacy, totdat Wes even later de reden van hun scheiding online zet. "Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden", schrijft de voetballer. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Yolanthe in shock: 'Temptation niet voor zwangere vrouwen'

Ondanks dit verdrietige nieuws, gaat de presentatrice er niet aan onder door. Sterker nog: ze zet haar werk voort en deelt meerdere inspirerende teksten op haar Instagram. Ze is overduidelijk een voorbeeld voor veel van haar volgers. Fans laten weten diep respect voor haar te hebben. "Dank je wel voor al het moois dat je brengt, je inspireert. Ik krijg kracht door jou. Door jou zet ik door, begin ik met nieuwe uitdagingen en zie ik in wat echt belangrijk is", stelt één van haar fans. En "Yolanthe, ik heb echt ontzettend veel respect voor je. Je bent een voorbeeld voor alle vrouwen op de wereld: integer, respectvol, wijs, krachtig en bovenal liefdevol." 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Yolanthe rekent af met haters: 'Xess Xava is een jongetje'

De presentatrice leek de laatste maanden na haar scheiding even van de radar te zijn verdwenen op social media, maar via Instagram laat ze weten dat ze veel mensen dankbaar is voor hun steun. Zo schrijft ze onder andere: "Wow je berichtje raakt me.. zo lief dank je wel.. ben dankbaar dat ik je kracht en inspiratie mag geven... veel liefde voor jou!" en "Zo ontzettend lief dit... zo dankbaar."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!