Beeld © ANP

Doutzen Kroes onder vuur na plaatsen bikinifoto

17 augustus 2019 14:52

Doutzen Kroes heeft flink wat kritiek gekregen op een bikinifoto die het topmodel plaatste op haar Instagram. Volgens haar volgers zou de friezin veel te mager zijn, maar niet iedereen is het daar mee eens.

"Dit is echt vel over been"

Op de foto is te zien hoe Doutzen samen met een vriendin posseert op een boot. Hierbij is haar goed getrainde lichaam duidelijk te zien en dat kan rekenen op flink wat kritiek. Onder de foto zijn veel negatieve reacties te lezen. “Sorry Doutzen.. maar wat ben jij mager. Gewoon eng die buik. Niet gezond dit”, schrijft een van haar volgers. “Dit is echt vel over been. Sorry niet mooi meer” en “Ik vindt hier niks moois aan", valt er verder te lezen.

Fotograaf William Rutten neemt het voor Doutzen op: “Grappig dat het vooral vrouwen zijn die negatief reageren... vaak dezelfde vrouwen die altijd de mond vol hebben over fatshaming... Dit is een sportieve vrouw die haar werk serieus neemt, heb een beetje respect lieve mensen!”, schrijft hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doutzen Kroes ondertekent petitie wangedrag Victoria's Secret

Doutzen zelf lijkt zich er niet zoveel van aan te trekken. Kort daarna plaatste ze nog een foto waarbij ze onder een douche staat en schrijft: “Don’t forget to shower”, waarmee ze het klaarblijkelijk allemaal van zich af laat glijden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!