Beeld © ANP

Brian Austin Green had avontuurtje met 'onaantrekkelijke' Tori

18 augustus 2019 11:59

Hoewel Brian Austin Green eerder deze week nog zei dat hij zich niet aangetrokken voelde tot zijn Beverly Hills, 90210-collega Tori Spelling, was de vriendschap toch niet volledig platonisch. De 46-jarige acteur bevestigde in de talkshow Watch What Happens Live dat er ooit iets tussen de twee is gebeurd. Tori, die in haar jonge jaren verliefd was op Brian, hintte hier eerder al op.

"We waren jong en dat is wat jonge mensen doen"

"Wacht, zegt Tori dat we een avontuurtje hebben gehad? Ja, dat klopt inderdaad. Dat hebben we gehad, maar we waren jong en dat is wat jonge mensen doen", zegt de acteur. Eerder vertelde hij dat de verliefdheid niet wederzijds was. Daarnaast maakte de actrice geen kans omdat Brian, die zegt monogamie extreem serieus te nemen, tijdens de opnames van de jaren negentig-serie de ene na de andere relatie had.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen wederzijdse liefde voor Tori Spelling en Brian Austin Green

De acteur, die nu samen met Tori te zien is in de reboot BH90210, wist de charmes van castleden Shannen Doherty, Jennie Garth en Gabrielle Carteris te weerstaan. Wel had hij relaties met Vanessa Marcil en Tiffani Thiesen, die ook te zien waren in de show.

Brian is inmiddels alweer negen jaar getrouwd met Megan met wie hij drie kinderen heeft. Uit zijn relatie met Vanessa heeft hij een 17-jarige zoon.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!