Beeld © ANP

Fans Backstreet Boys woest door gestaakt concert

19 augustus 2019 04:51

De Backstreet Boys hebben een concert in Pennsylvania zondagavond vlak na het openingsnummer moeten afblazen. Wegens een aankomende storm vond de organisatie het niet veilig genoeg om het optreden verder te laten gaan.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Winnen: gesigneerd T-shirt van de Backstreet Boys

Het concert werd in eerste instantie uitgesteld vanwege onweersbuien. Bezoekers werd verzocht terug te keren naar de parkeerplaats tot die overgetrokken waren. Verschillende aanwezigen lieten op Twitter weten dat de meeste mensen nog buiten stonden toen de band weer begon te spelen. Halverwege het tweede nummer hielden zij er echter opeens mee op en moest iedereen het terrein weer verlaten.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Backstreet Boys zetten bloemetjes buiten in Amsterdam

De band meldde via sociale media dat het stadion geëvacueerd moest worden en de show werd uitgesteld. Veel fans reageerden boos. Sommigen waren kwaad omdat er de hele dag al voorspellingen waren voor slecht weer en ze zich de rit naar het stadion hadden kunnen besparen. Anderen vonden juist dat het wel meeviel met de storm en de band best even had kunnen wachten of het slechte weer niet opnieuw zou overwaaien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!