Beeld © ARNOUT BRACKE

Schokkend: Love Island-koppel Sebastiana en Martin uit elkaar

19 augustus 2019 07:51

Verdrietig nieuws voor alle fans van het Love Island-stelletje Sebastiana en Martin. Via Instagram laten de ex-geliefden weten dat ze ervoor gekozen hebben niet meer samen verder te gaan. "Ik zal Martin altijd blijven steunen en er zijn no hard feelings", eindigt de verdrietige Sebastiana haar bericht.

"Het is ontzettend moeilijk voor ons om het te vertellen aangezien dat jullie liefde voor ons samen te zien ongelooflijk is"

Niet lang nadat het stel tweede werd van het datingprogramma, laat Sebastiana nu weten niet verder te willen gaan met haar ex Martin. "Ik wil jullie even meedelen dat ik en Martin gezamenlijk hebben besloten dat het beter is om er een punt achter te zetten. Het is ontzettend moeilijk voor ons om het te vertellen aangezien dat jullie liefde voor ons samen te zien ongelooflijk is. Maar we hebben allebei nog liefde voor elkaar en we zullen altijd een plekje in elkaars hart hebben uiteindelijk hebben wij de 2 mooiste maanden gehad uit ons leven", schrijft de brunette op haar Instagram Story. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Love Island-Chey heeft het gehad: 'Iedereen vindt mij nep'

Dat de twee nu al uit elkaar zijn, levert een hoop boze reacties op van fans. Zo zouden de twee ex-lovebirds het alleen maar voor het geld hebben gedaan. "Was ook maar om geld te doen van zij..zo zaag als ze klapt" en "Nou het lijkt dan allemaal wel een beetje fake maargoed, goed dat ze niet hebben gewonnen dan!!!!" Of de twee het inderdaad alleen voor het geld hebben gedaan, is niet duidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Temptation-verleider Sam gespot met Love Island-deelneemster

Sebastiana en Martin waren het allereerste koppel in Love Island en eindigden in de finale op de tweede plek. Daarmee is de eerste liefdesbreuk van het datingprogramma een feit. Aleksandra en Denzel, die het programma gewonnen hebben, zijn wel nog bij elkaar. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!