Bas gekleed als vrouw Beeld © Instagram Nicolette van Dam

ZIEN: Nicolette van Dams liefje Bas Smit gekleed als vrouw

19 augustus 2019 12:22

Heel Nederland gaat stuk bij de nieuwe Instagrampost van Nicolette van Dam. Op de foto zien we namelijk haar grote liefde Bas Smit met een heerlijk roze glimmende jurk, over de top make-up en enorme borsten! "Dit was effe een verwarrend moment voor de meisjes", schrijft de blonde presentatrice bij de foto.

"Soms ben ik even helemaal klaar met m"

Afgelopen dagen hebben we weer volop kunnen genieten van de spraakmakende vakantie van het powerkoppel Nicolette en Bas. Eerder zagen we dat de presentatrice haar verjaardag in een dierlijke outfit vierde, hoe haar dochtertjes haar schoenen hebben ondergetekend en ook nu weer krijgt iedereen de slappe lach van de laatste foto. Bas is namelijk verkleed als flamboyante vrouw! De reden van deze geweldige verkleedpartij is een feestje ter ere van de Gay Pride. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Nicolette van Dam emotioneel door verjaardagscadeau

Een beetje fan van het geinige duo volgt hen op de voet op Instagram. Het is namelijk geen verrassing meer als een van de twee weer een hilarische foto online zet! Hieronder een kleine greep van hun rariteiten. 

Bas zijn grootste hobby is wielrennen. Vaak deelt hij op zijn verhaal op Instagram hoe hij weer de hoogste heuvels in het warmste weer beklimt met zijn fiets. Maar dat doet hij, tot grote irritatie van zijn knappe vrouw, natuurlijk niet in een normale outfit. "Ik zoek echt een nieuwe hobby voor m’n man hoor", giert Nicolette het uit.

Tijdens de Gay Pride in Amsterdam waren de lovebirds ook al aan het genieten van zon, zee en strand, maar dat betekent niet dat ze er niet even stil bij hebben gestaan. Zo zet Nico een filmpje online met de tekst: "Laat je lekker gaan!" En dat is natuurlijk niet een doodgewone video... 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Nicolette van Dam deelt 'bijzondere' foto van haar en haar man

Maar zoals ieder getrouwd koppel wel eens meemaakt, kunnen ze elkaar ook wel eens achter het behang plakken. Zo zette de moeder van twee dochtertjes een filmpje online waar ze Bas even in een emmer stopt. "Soms ben ik even helemaal klaar met m", schrijft de humoristische Nicolette.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!