Dionne Stax Beeld © ANP

Emotioneel: Dionne Stax neemt na twaalf jaar afscheid van NOS

19 augustus 2019 14:04

Het is een bijzondere week voor de altijd vrolijke Dionne Stax. Ze neemt na twaalf jaar afscheid van de NOS. "En dan kan ik het niet laten om op een grijze dag als vandaag in de fotoalbums te duiken en een paar foto's met jullie te delen...", schrijft de nieuwslezeres op haar Instagram.

"De week die je wist dat zou komen, mijn afscheidsweek, vrijdag zwaai ik na 12 jaar af bij de NOS"

Twaalf jaar lang was Dionne een van de vaste gezichten van het NOS journaal, totdat ze halverwege juni kiest voor een nieuwe werkplek bij de AvroTros. Ze gaat ze aan de slag voor de radio én ze wordt op televisie het nieuwe gezicht van het populaire programma DNA Onbekend. Daarbij wordt er ook hevig gespeculeerd over of Dionne een van de presentatoren van het Eurovisie Songfestival zal worden, maar is voorlopig nog geen uitsluitsel over. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Laatste 8 Uur Journaal voor Dionne Stax zit erop

Dionne blikt inmiddels terug op haar mooie tijd bij het journaal. "De week die je wist dat zou komen, mijn afscheidsweek, vrijdag zwaai ik na 12 jaar af bij de NOS", aldus de emotionele blondine. Op haar Instagram kan ze het dan ook niet laten om een aantal mooie kiekjes te plaatsen, om de herinneringen van de afgelopen twaalf jaar in leven te houden. Ze krijgt dan ook een hoop reacties van verdrietige fans. "Succes met alles Dionne!", reageert Jim Bakkum. En fans reageren veelal erg verdrietig. "Ga je missen bij NOS", schrijft een verdrietige fan, en ook collega's vinden haar vertrek jammer: "Het was een voorrecht om meer dan 10 jaar collega te mogen zijn. Veel plezier bij AVROTROS."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!