Beeld © Videoland

Fabrizio deelt eerste foto van zoontje

19 augustus 2019 20:18

Er ging al tijden geruchten dat Temptation Island VIPS-deelnemer Fabrizio een zoontje had. Nu heeft hij op zijn eigen instagram een eerste foto van jochie gedeeld en gaat in op alle roddels.

"Yes deze kleine, superknappe jongeman is inderdaad mijn zoontje”

“Het heeft nog lang geduurd maar uiteindelijk gaan de roddels dan toch de ronde zonder het hele verhaal. Die ga ik hier nu ook niet volledig neerschrijven. Beknopt. Truth is. Yes deze kleine, superknappe jongeman is inderdaad mijn zoontje”, begint hij zijn betoog bij een foto van hem en zijn zoontje, wiens gezich onherkenbaar gemaakt is. “Ik was er inderdaad niet altijd voor hem. De media-aandacht die mijn eerste deelname aan Temptation met zich meebracht en het runnen van mijn tattoo shop zorgde voor een hele hoop stress, angst om vooroordelen en tijdsgebrek”, legt hij uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

It’s official: Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar

“Geen excuus om niet naar je kind om te kijken maar ik probeer nu wel, ondanks de schijnwerpers om gewoon wel een goede vader te zijn. Ik heb het lang genoeg geprobeerd maar ik weet ook dat ik de identiteit niet voor altijd geheim kan houden.” Ook vertelt Fabrizio dat hij een trotse papa is en wil hij dat niet langer onder stoelen of banken steken. Hij vertelt niet wie de moeder is van zijn zoontje. 

Fabrizio is samen met Pommeline te zien in Temptation Island VIPS. Onlangs lieten de twee weten hun verloving te hebben verbroken, maar dat dit niet komt door heen deelname aan de ultieme relatietest.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!