Fabrizio Beeld © RTL

Fabrizio en Maithé nu alweer uit elkaar

20 augustus 2019 08:19

Het is op zijn zachtst gezegd onrustig in het liefdesleven van realityster Fabrizio. Na zijn lieftallige ex-vriendinnen Lie, Pommeline en Julia is het nu ook officieel klaar tussen Maithé en de 26-jarige. Dat laat roddelkoningin Michella Kox weten op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Fabrizio deelt eerste foto van zoontje

Fabrizio staat al enige tijd bekend als hartenbreker. Eerder kwam al naar buiten dat hij en Pommeline de relatie hadden verbroken, nadat de tattookoning vreemd zou zijn gegaan met Julia tijdens de dreamdate op Temptation Island VIPS. Maar ook Julia heeft de liefde van Fabrizio niet lang voor zichzelf kunnen houden. Zij werd namelijk op haar beurt weer ingeruild voor het 20-jarige Vlaamse model Maithé Rivera Armayones. En nu heeft ook de Vlaamse via social media bevestigd dat die relatie voorbij is.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

It’s official: Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar

Vlak voordat de breuk officieel bekend is gemaakt, stond het ex-powerkoppeltje nog met elkaar in Disney Land. Maar een dag later, op de verjaardag van Maithé, besloten de twee toch een eigen weg in te slaan. Op social media hebben ze zelfs elkaars foto's en reacties verwijderd. Of het onlangs bekend gemaakte zoontje van Fabri iets te maken zou kunnen hebben met de breuk, is niet bekend. 

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip waar Ferry Doedens verleider Stuwey aan de tand voelt. Hij geeft eerlijk zijn mening over Yasmin en Thomas en praat open over een heftig ongeluk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!