Gordon Beeld © ANP

Fans staan versteld: Gordon ziet er weer ultra gezond uit

20 augustus 2019 10:52

Gordon Heuckeroth is nog geen week thuis van een afkickkliniek en hij ziet er nu alweer fantastisch uit! Het tv-icoon plaatst een filmpje op social media over zijn vernieuwde gezonde levensstijl en zijn fans zijn verbijsterd. "Wat zie je er goed uit!! Geniet van je heerlijke ontbijt!! xxx", reageert een van zijn volgers.

"Looking Good babe"

Gordon is sinds afgelopen zaterdag terug uit een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Vanwege een alcohol- en drugsverslaving verbleef de zanger een maand in de kliniek. "Wat heb ik veel geleerd hier, maar vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer. Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inspirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt en eigenlijk zou iedereen eens moeten doen wat ik nu heb gedaan, gewoon eens tijd voor jezelf nemen", schrijft de 51-jarige op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Gordon mag verslavingskliniek verlaten

Nu is hij alweer een paar dagen terug en hij ziet eruit als nooit tevoren. Hij werkt dan ook keihard aan een gezondere levensstijl. Dinsdagochtend deelt de flamboyante tv-persoonlijkheid dat hij aan een heerlijk gezond ontbijtje zit in zijn koffiesalon in Amsterdam. "Beetje zalm. Beetje scrambled eggs, beetje hummus. Geen brood, no carbs”, vertelt de vrolijkerd aan zijn volgers. Na deze post staat iedereen versteld over het uiterlijk van Gordon. Veel fans steken hem een hart onder de riem: "Succes! je ziet er goed uit, blijf jezelf en carpe diem" en "Looking Good babe", reageren de trotse volgers.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Rogier van Gordon Gaat Trouwen deelt foto dochtertje

Na het traject van vier weken dat Gordon heeft doorlopen in Zuid-Afrika, is hij niet alleen van zijn verslaving afgekomen, maar de presentator is ook nog eens zes kilo afgevallen én is zijn Diabetes type II zo goed als genezen. Eerder gaf hij al aan om deze gezonde levensstijl voort te zetten en gaat nu dus direct aan de slag. Vanaf september is de persoonlijkheid weer druk bezig met opnames voor een nieuw Talpa-programma. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!