Kim Kardashian Beeld © ANP

Kim Kardashian stuipen op het lijf gejaagd door varkens

20 augustus 2019 19:09

Kim Kardashian is op vakantie in de Bahama's. Een mooie kans om de beroemde zwemmende varkens op het eilandje Big Major Cay te bezoeken, moet de realityster gedacht hebben. Maar de ontmoeting verliep niet helemaal zoals gepland.

"Ik was bang"

Kim postte een filmpje van zichzelf omringd door een paar varkens. "Ik was bang", schreef ze erbij. Te zien is hoe de vrouw van Kanye West de beesten bij haar vandaan probeert te commanderen. "Daarheen varkentje", roept ze. Op de achtergrond is haar familie te horen, die haar door de ervaring heen probeert te praten.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Kim Kardashian is Paris Hilton voor eeuwig dankbaar

Voor zus Khloé lijkt de ontmoeting met de bijzondere varkens wat beter te zijn verlopen. Ze postte een paar foto's van zichzelf met dochter True op de arm in het water. "True is er nog niet over uit hoe ze denkt over de varkens", schreef ze bij de kiekjes.

Bij een andere vakantiefoto, van zichzelf met True wandelend langs het water, kreeg Khloé een nare reactie van een volger. "Je weet wel dat je baby geen accessoire is, toch?" Hierop sloeg Khloé terug met: "Wil je dat een ouder GEEN herinneringen en tradities maakt met haar kind? Wil je graag dat iemand anders op mijn kind let terwijl ik deze dingen alleen doe? Ik ben haar moeder en ik vier het leven elke dag met haar. True en ik creëren magische herinneringen SAMEN VOOR ALTIJD."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kim Kardashian prijst dochter North de hemel in

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!