Ariana Grande Beeld © ANP

Ariana Grande bezoekt concert Jaden Smith in Paradiso

22 augustus 2019 10:46

RTL Boulevard-verslaggeefster Veronica van Hoogdalem bezocht gisteren het concert van Jaden Smith in Paradiso, in Amsterdam. Tijdens haar bezoek liep ze niemand minder dan wereldster Ariana Grande tegen het lijf.

"Ik ontmoette gister dit icon"

RTL Boulevard was daar aanwezig voor een gesprek met Jaden Smith. Terwijl Jaden optrad viel het ineens op dat Ariana Grande gedurende het hele concert stond te kijken naar zijn performance. Ze zat op een bank en stond zo af en toe op. Na afloop van het concert verdween het popicoon direct naar de backstage ruimte. Ariana was vergezeld door een aantal vriendinnen en beveiliging. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus treedt Ariana op in de Ziggo Dome.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Aanklager Ariana Grande schikt in zaak om videoclip

Ook Martin Garrix en Charelle waren aanwezig op het concert van Jaden Smith, de zoon van Will Smith. Na het optreden van Jaden, kreeg Veronica van Hoogdalem de kans om hem te ontmoeten. Dat moment deelt ze nu via Instagram. "Ik ontmoette gisteren deze ICON living! Hij en zijn familie zijn toch een geschenk voor ons allemaal?", aldus Veronica op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Jaden Smith bevestigt homoseksuele relatie met rapper

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!