Michella Kox Beeld © Instagram Michella Kox

Michella Kox is klopjacht gestart naar gewapende man

23 augustus 2019 14:30

Michella Kox heeft al een aantal dagen niet meer kunnen slapen. De roddelkoningin is vorige week donderdag bedreigd met een pistool en de man om wie het gaat, is nog niet opgepakt. "Geef mij die beelden, wedden binnen een halve dag heb ik zijn naam en adres", schrijft de woedende brunette op Facebook.

"Met zo'n dag als dit hoop ik echt dat deze jongen heel snel ziek wordt en heel langzaam sterft en pijnlijk"

Vorige week heeft Michella Kox een vreselijk trauma opgelopen. De rondborstige dame stond namelijk in het casino, toen ze door een gewapende man werd bedreigd. "Hij kwam achter mij aan en wilde dat ik voor hem ging pinnen. Hij deed zijn koptelefoon af en drukte zo een pistool in mijn zij. Hij zei: je gaat nu voor mij pinnen. En toen kwam er zo veel angst door mijn lichaam daar kan je je echt niks bij voorstellen. Ik ben nog nooit zo bang geweest", vertelde de mediapersoonlijkheid. 

 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Michella Kox onthult wéér nieuw Temptation Island-koppel

Later die dag deed de 39-jarige aangifte, maar kreeg al snel te horen dat de politie het tot zaterdag erg druk zou hebben. Helaas voor haar is de dader nog steeds niet opgepakt! En daar is ze dan ook laaiend over. "Vandaag echt een klote dag!!!", schrijft de geschrokken diva. "Boos op alles en iedereen (geen idee waarom) maar kan de muren er wel uit vreten!!! Zo raar eerst een roes van een paar dagen daarna net alsof je in een achtbaan zit niet kunnen eten stress stress en nu kan ik weer eten maar alleen maar boos!!"

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Michella Kox 'ernstig verminkt' door plastisch chirurg

De getraumatiseerde Mies kan zichzelf dan ook voor haar kop slaan dat ze niet eerder heeft ingegrepen. "Boos op mezelf dat ik me zo heb laten overbluffen, ik heb geen pistool gezien alleen gevoeld, God weet was het wel een stok!! Waarom heb ik die gore klootzak niet aangevallen waarom bleef ik als een dooie staan en verstijfde ik!! Nu komt hij er zo mee weg!" 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Michella Kox door gewapende man met de dood bedreigd

De arme Michella vertelt dat ze niet eens vijf minuten durft te winkelen. "Ik ben nu 8 dagen verder en liep eergisteren ff in de stad om te winkelen 5 minuten zweet brak me want dacht alleen maar zo kom ik hem tegen, hoe reageer ik wat zou die doen? Nou ik heb genoeg, maar ga maar door en probeer het van me af te zetten, te vergeten maar met zo dag als dit hoop ik echt dat deze jongen heel snel ziek wordt en heel langzaam sterft en pijnlijk", wenst de woeste brunette hem toe. 

Eerder zette de dame in de dop kenmerken van zijn uiterlijk, zodat haar volgers haar kunnen helpen met het vinden van de boef. Vooralsnog lijkt het erop dat de misdadiger nog steeds op vrije voeten loopt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!