Beeld © SBS

Martien Meiland staat open voor nieuwe liefde

25 augustus 2019 14:06

Martien Meiland (57) is de afgelopen maanden uitgegroeid tot een ware realityster dankzij het succes van het SBS-programma Chateau Meiland. Hoewel de flamboyante kasteelheer het enorm druk heeft, staat hij toch open voor een nieuwe liefde, zo vertelt hij in het Parool.

Samen met zijn Erica, met wie hij lange tijd getrouwd is geweest en twee kinderen heeft, huisvriendin Caroline en dochter Maxime en diens dochtertje Claire hebben ze voor de tweede keer een kasteel gekocht en opgeknapt. En met succes! In 2020 zit het chateau al helemaal vol. Martien denkt het succes van de serie wel te kunnen verklaren: ““Er zijn op dit moment geen andere reality­series. En ik denk dat we allemaal verschillende personages zijn. Ik ben zelf heel druk en chaotisch, onze Erica is rustiger en houdt alles in het gareel, onze Maxime en haar Clairtje zijn aandoenlijke schatten… Ook denk ik dat mensen het leuk vinden om te zien hoe je een droom najaagt. Voor een tweede keer zelfs. Velen die het willen, maar het niet doen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The word is out: Martien Meiland krijgt nieuw programma

Enkele jaren geleden kwam Martien uit de kast, maar hij en Erica zijn nog altijd bij elkaar gebleven: “Wij houden nog steeds ontzettend veel van elkaar.” Toch staat de deur voor een nieuwe liefde altijd op een kiertje.“Ik ben daar helemaal niet mee bezig. Mocht het zijn dat er iemand langskomt, een leuke, vrijgezelle man die interesse heeft in mij, of Erica, of Caroline… dat zou kunnen. Daar staan we voor open, daar hebben we het vooraf ook met elkaar over gehad.” Toch ziet het Martien het momenteel nog niet zitten, zeker gezien de drukte die hij heeft met het runnen van het chateau. “Maar dan moet ik iemand helemaal leren kennen, dan moet het nog klikken met de rest. Nee joh, nu even niet hoor.”

Na het succesvolle eerste seizoen, keren Martien en zijn familie terug voor een tweede reeks van Chateau Meiland. Deze is vanaf maandag 26 augustus wekelijks te zien om 20:30 op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!