Beeld © RTL

Goed nieuws voor Rob Zoontjens: darmkanker niet uitgezaaid

26 augustus 2019 11:34

Rob Zoontjens, bekend van realityserie Herrie In De Druiventros, heeft goed nieuws ontvangen. Rob heeft namelijk te horen gekregen dat hij geen uitzaaiingen heeft. Vier maanden geleden is bij hem darmkanker geconstateerd, vertelt hij aan RTL Boulevard.

"We hebben net gehoord dat er geen uitzaaiingen zijn"

"Vier maanden geleden is darmkanker bij mij geconstateerd. Het gaat om een tumor van vijf centimeter", legt Zoontjens uit. Een ingreep in Utrecht mislukte, waarna een ingreep in Tilburg twee weken geleden wel succesvol was. "Toen was het afwachten of er uitzaaiingen waren", legt hij uit.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Dochtertje van Druiventros-eigenaar gewond na val

Gelukkig voor Rob en zijn vrouw Janny is er nu positief nieuws. "We hebben net gehoord dat er geen uitzaaiingen zijn, dus ik ben erg blij. Het is een heel onzekere tijd geweest, maar gelukkig is er nu dit positieve nieuws", besluit Rob.

Rob en zijn vrouw Janny werden bekend door de realityserie Herrie In De Druiventros. Daarin hielpen Herman den Blijker en Willem Reimers het stel om hun hotel net dat beetje extra te geven. Het programma maakte destijds veel reacties los door de continuerende akkefietjes tussen het stel en de twee professionals.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Het Druiventros-interieur staat nu op Marktplaats

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!