Beeld © Getty Images

Angelina Jolie doet boekje open over nasleep scheiding Brad Pitt

26 augustus 2019 17:43

Het sprookjeshuwelijk van Brad Pitt (55) en Angelina Jolie (44) spatte in september 2016 uit elkaar, maar hun scheidingsworsteling is pas dit jaar opgelost. Voor de brunette is het een zware periode geweest, vertelt ze in een interview tijdens de Disney-presentatie voor hun nieuwe streamingdienst.

"De laatste jaren zijn niet de makkelijksten geweest en ik voelde me niet bepaald sterk"

Het huwelijk van Angelina en Brad liep op de klippen en heeft een behoorlijke nasleep opgeleverd voor beide partijen. De actrice onthult nu zich "erg zwak" te hebben gevoeld door de scheiding, maar dankzij haar nieuwe filmrollen is ze er weer bovenop geklommen. De 44-jarige speelt binnenkort in de tweede film van de Maleficent-reeks en zal ook te zien zijn in de nieuwe Marvel-film The Eternals

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angelina Jolie brengt zoon hoogstpersoonlijk naar universiteit

De scheiding tussen de acteurs kwam twee jaar na hun huwelijk en twaalf jaar relatie. Het gevecht tussen de twee ging voornamelijk over de voogdij van hun zes kinderen. Maddox (18), Pax (15), Sahara (14), Shiloh (13) en de tweeling Knox en Vivienne (11) stonden in het middelpunt van hun ouders belangstelling. "Ik ben gewoon een mens", vertelde Angelina aan E! News. "De laatste jaren zijn niet de makkelijksten geweest en ik voelde me niet bepaald sterk. Wanneer je je zo voelt, ga je automatisch jezelf pushen om beter te worden." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader Angelina Jolie: Trump beste president van deze eeuw

"Ik ben zo dankbaar voor deze nieuwe rollen", ging Angelina verder. "Deze personages trekken alle kracht uit me, waardoor ik me weer sterk ben gaan voelen. Soms voel ik me heel slecht en heb ik iets nodig om we omhoog te trekken." Maleficent: The Mistress of Evil verschijnt op 18 oktober dit jaar en The Eternals zal vanaf 6 november 2020 te zien zijn in de bioscoop. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!