Beeld © ANP

André Hazes laat eindelijk zijn hart spreken

27 augustus 2019 11:33

André Hazes (25) houdt zijn lippen stijf op elkaar als het over zijn relatie met Monique Westenberg (41) gaat. Nu plaatst hij op Instagram een cryptische tekst en laat eindelijk zijn hart spreken.

"Ik hou mijn gevoelens voor mijzelf, omdat ik ze niet kan uitleggen"

André schrijft in zijn Instagramstory het volgende: "Ik hou mijn gevoelens voor mijzelf, omdat ik ze niet kan uitleggen." De tekst kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Zo zou het kunnen doelen op het feit dat André zijn vermeende relatieperikelen niet deelt met de media. Het zou ook een bericht kunnen zijn aan zijn Monique; misschien deelt hij zijn gevoelens niet met zijn verloofde. De zanger zelf verduidelijkt zijn woorden niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique grapt over relatie met André Hazes

De geruchtenmachine over André en Monique draait de afgelopen tijd overuren. De roddelblaadjes staan vol met geruchten dat het over en uit zou zijn tussen het stel. De Hazes-telg zei er in RTL Boulevard zelf dit over:  "Dat is eigenlijk iets dat ik niet wil bespreken. Uit respect voor Monique ook. Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André en Monique druk in de weer met gezinsuitbreiding

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!