Beeld © Instagram @kimberleyklaver

Kimberley Klaver showt haar figuurtje na zwangerschap

27 augustus 2019 17:07

Op 1 juli werd het eerste kindje van Kimberley Klaver (33) en haar vriend Michel geboren. Julius weet sindsdien de fans van de actrice behoorlijk bezig te houden met schattige kiekjes op Instagram, maar nu zijn Kimberleys volgers vooral onder de indruk van hoe snel ze weer in shape is na de bevalling.

"Wow. Dit is niet normaal toch?"

Een twee maanden na de geboorte van haar zoontje Julius is Kimberley weer helemaal terug van weggeweest. Op 1 juli werd de actrice de trotse moeder van haar eerste kindje en deelt regelmatig een aandoenlijk kiekje van haar telg op social media. Met het warme weer van de laatste tijd geniet Kimberley samen met haar gezin van de zon en ook dat wordt op Instagram geplaatst. Maar alle aandacht gaat naar het strakke bikinilijf van de actrice. 

View this post on Instagram

Jungle fever.🌴🌴🌴 #zomer2019☀️🏖

A post shared by Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kimberley Klaver openhartig over te vroeg geboren zoontje

Gehuld in bikini en eigenlijk niets anders lijkt Kimberley de zwangerschapskilo's al helemaal kwijt te zijn. En haar volgers zijn onder de indruk. "Wow. Dit is niet normaal toch?", "Jij was toch zwanger? Supersnel slank!", "Wauw, wat zie je er goed uit" en "Goed bezig zo te zien" zijn slechts enkele van de vele reacties onder het kiekje. Een ding is duidelijk: Kimberley geniet met volle teugen van het lekkere weer en haar volgers krijgen er geen genoeg van. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!