Beeld © Instagram @yolanthecabau

Yolanthe Cabau heeft de liefde nog niet afgezworen

29 augustus 2019 14:02

Yolanthe Cabau (34) maakte vanmorgen in alle vroegte haar opwachting bij de ochtendshow van 538. De actrice was er om te kletsen over haar nieuwe serie DNA, maar is ook loslippig over haar privéleven.

"Ik zal altijd in de liefde geloven"

De actrice schittert vanaf vanavond in de nieuwe politieserie DNA, die van start gaat bij SBS6. Yo geeft kleur aan één van de hoofdrollen naast Loes Haverkort. "Natuurlijk hoop ik enorm dat er veel mensen gaan kijken en vooral dat ze het spannend en leuk vinden. We hebben met het hele team heel hard gewerkt. Het waren lange dagen", vertelde ze hierover tegen BuzzE.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bijzonder: Fans Yolanthe Cabau overladen haar met lieve berichten

"Op carrièregebied is acteren wel mijn grootste passie”, deelt Yolanthe in de ochtendshow van Frank Dane. Privé is natuurlijk haar zoontje, Xess Xava, haar grootste passie. En die hoeft niet bang te zijn dat hij concurrentie krijgt, want op de radio onthult Yo dat ze de mannen niet van zich af hoeft te slaan. “Dat valt wel mee eigenlijk, maar ik kom ook niet zo veel op straat", aldus de actrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe maalt niet om negatieve reacties op social media

Yolanthe en Wesley maakten afgelopen maart bekend uit elkaar te gaan. Als de radio-dj vraagt hoe ze het vindt dat mensen nu naar haar privéleven vragen, geeft ze aan niet bang te zijn, maar het "wel spannend" te vinden weer zo veel in de media te zijn. "Omdat mijn privéleven best wel een ding is.”

Daarom besluit Frank Yolanthe een kans te geven het gesprek in eigen handen te nemen, en zélf te bepalen wat hij haar mag vragen. “Wat jij mij mag vragen over mijn privéleven is: geloof je nog in de liefde? Dat mag je me vragen”, stelt ze na even een seconde te hebben nagedacht. “En mijn antwoord is ja: ik zal altijd in de liefde geloven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!