Nieuwe levensstijl Gordon past als een jas

30 augustus 2019 09:52

Gordon (51) had na zijn verblijf in de afkickkliniek een duidelijke missie: hij wilde fitter worden. Dat lijkt de presentator, die twee weken geleden terugkeerde uit de kliniek in Zuid-Afrika, tot nu toe goed te lukken. "Ik ga de goede kant op -9 kilo op de teller inmiddels!", schrijft Gordon vrijdag op Instagram.

"Ik ga de goede kant op -9 kilo op de teller inmiddels!"

De presentator voelt zich kiplekker. "En mijn nieuwe levensstyle bevalt me heel goed! Join me!!" Ook de hashtags waarmee Gordon zijn post afsluit, laten zien dat de presentator goed in zijn vel zit: #stopdrinking #stopdrugs #riselikeaphoenix #newme #goals #onlywayisthegoodway #nevertoolate #lovelife.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard slaat de handen ineen met Gordon

Gordon verbleef in de kliniek vanwege een alcohol- en drugsverslaving. "Wat heb ik veel geleerd hier, maar vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer", zei hij daar eerder over. "Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inspirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt en eigenlijk zou iedereen eens moeten doen wat ik nu heb gedaan gewoon eens tijd voor jezelf nemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Gordon kreeg massa's aanmeldingen voor logeerpartijtje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!