Beeld © Getty Images

Teen Mom-Farrah begaat gigablunder tijdens filmpremière

30 augustus 2019 16:47

Het Venice Film Festival liep net even anders dan Farrah Abraham (28) had voorzien. De Teen Mom-ster liet namelijk net wat meer dan zien dan de bedoeling was, blijkt uit de foto's van de première van de film Ad Astra.

"Het Italiaanse in mij is verliefd op deze romantische stad" 

Farrah en haar edele delen waren volop te zien tijdens de première van Ad Astra. Tijdens het filmfestival van Venetië werd de film van Brad Pitt en Liv Tyler voor het eerst getoond en de Teen Mom-ster was aanwezig om het te vieren. Maar haar jurk liet weinig aan de verbeelding over en liet zowel haar volledige been als andere lichaamsdelen zien. Het lijkt erop dat de realitydame haar onderbroek thuis was vergeten. En de camera's hebben alles vastgelegd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Tyler en Catelynn herenigd met dochter Carly

Veel filmfans vroegen zich af waarom Farrah eigenlijk aanwezig was op het feestje. De Teen Mom-deelneemster liet op Instagram precies weten hoe ze aan de uitnodiging kwam. "Ik wil even zeggen dat deze vlog voor mijn YouTube-kanaal fantastisch gaat worden", legt ze uit. "Mijn dochter Sophia heeft de tijd van haar leven (...) Het Siciliaanse/Italiaanse in mij is verliefd op deze romantische stad." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Kailyn zwanger van tweeling

De voormalige Teen Mom-ster heeft in het verleden al in een pornofilm gespeeld en vele bedrijven opgezet. Haar nieuwe avontuur op YouTube komt als nieuws voor haar volgers en wanneer het online verschijnt, is nog niet duidelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!