Beeld © YouTube: @Linda.Meiden

Channah en Quentin onthullen geslacht van baby

30 augustus 2019 19:25

Temptation Island-deelnemers Channah en Quentin zijn momenteel in blijde verwachting en hebben hierom heen nu hun eigen realityshow gekregen op het YouTube. In de nieuwste aflevering hebben zij nu het geslacht van hun baby bekendgemaakt.

"Ik ben super blij. Ik had het gehoopt en ook wel gedacht”

In de video is te zien hoe het stel een grote  babyshower hebben georganiseerd. Alle vrienden en familie hebben zich verzameld en het stel heeft een taart laten maken die, als die wordt aangesneden, blauw of roze van binnen is. De babyshower verloopt, net als hun deelname aan de ultieme relatietest, niet bepaald vlekkeloos. Als ze voor de sier grote vuurwerkfonteinen op de tafel hebben gezet, vat een van de versieringen namelijk vlam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Stuwey doet boekje open over drankgebruik Channah

Nadat een grotere ramp is voorkomen, kan er begonnen worden met het aansnijden van de taart. Met veel gejuich onthult het stel dat ze een jongetje verwachten. “Echt super leuk! Ik ben super blij. Ik had het gehoopt en ook wel gedacht”, vertelt Quentin tegenover de camera.

Nu de twee het geslacht weten kan er begonnen worden met het verzinnen van een naam en kan de babykamer worden klaargemaakt. En dat kan nog wel eens een hele klus worden.

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip-aflevering met Thomas Cox! Hierin vertlet de YouTuber over zijn avontuur met Daniëlle en zijn relatiebreuk met Yasmin. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!