Beeld © ANP

Ruud de Wild: 'Olcay en ik zijn aan het daten'

30 augustus 2019 22:05

Als Willibrord Frequin (77) te gast is bij de middagshow van Ruud de Wild (50), valt hij gelijk met de deur in huis. Willibrord wil namelijk alles weten over de relatiestatus van Ruud en Olcay (39) en daar komt de radio-dj niet onderuit.

“Ja, dat moet je haar zelf vragen. Je hebt haar nummer"

“Heb je nou verkering of geen verkering met Olcay?”, vraagt Willibrord Ruud op de man af. Deze vraag overvalt Ruud: “Ja, dat moet je haar zelf vragen. Je hebt haar nummer.” Willibrord neemt hier geen genoegen mee en slaat direct terug: “Nee, ik vraag het aan jou. Ik wil weten of ze nou verkering met je heeft.” Hierop kan Ruud niets anders dan uitleggen hoe de vork in de steel zit. “We daten ja, we daten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen hint op verzoening met Ruud de Wild

Willibrord wil meteen alle details weten en vraagt gelijk of Ruud '’s nachts in haar bedje ligt'. “Dat denk ik niet, maar ik beloof niets", antwoord Ruud lachend. Olcay vertelde eerder aan RTL Boulevard dat ze inderdaad op date zijn geweest, mede dankzij haar optreden in het programma. Onlangs zat ze samen met haar ex-vriend Ruud in de show. Na afloop zijn de twee wat gaan drinken en "dat was heel gezellig." Al benadrukt de presentatrice dat ze het heel rustig aan doen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!