Beeld © ANP

Mattie Valk heeft spijt van aanpak breuk Wietze de Jager

31 augustus 2019 08:36

Mattie Valk heeft zich erbij neergelegd dat hij voor altijd wordt herinnerd aan zijn opmerking dat hij achter de rug om van zijn voormalige vriend Wietze de Jager voor 600.000 euro en een Tesla bij Qmusic bleef. "Het blijft voor altijd aan me kleven. Het zij zo", zegt de radiomaker in Het Parool.

"Het blijft voor altijd aan me kleven"

De twee dj's zouden in 2017 samen overstappen naar Sky Radio maar op het laatste moment bedacht Mattie zich. Voor een verbeterd contract én een auto besloot hij bij Qmusic te blijven, zonder eerst met Wietze te overleggen. Het leidde tot de geruchtmakende breuk tussen het succesvolle radioduo. Die Tesla is er daarna overigens nooit gekomen, benadrukt Mattie. "Kijk hier maar op het parkeerterrein, hij staat er niet. Ik heb er ook nooit eentje gehad, nee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke over relatie Mattie: 'Ik ben hartstikke blij voor hem'

Dik twee jaar na dato vindt Mattie het nog altijd onhandig hoe hij de zaak destijds had aangepakt. "Dat is gewoon zo. Maar ik heb er wel van staan te kijken hoe heftig er wordt gereageerd als je loyaal blijft aan een bedrijf waar je al jaren werkt. Ik heb hier laatst mijn 12,5-jarig jubileum gevierd. Dus als je het over spijt hebt, dat heb ik geen moment gehad over de beslissing om hier te blijven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattie Valk tot over zijn oren verliefd

Mattie en Wietze spreken elkaar sindsdien niet meer. "Maar dat is goed voor nu. Al hoop ik nog steeds dat we ooit weer een biertje kunnen drinken. Maar goed, daarvoor zijn twee partijen nodig."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!