Groepsfoto Boer zoekt Vrouw 2019 Beeld © KRO NCRV

Dit weet je nog niet over de nieuwe BzV-boeren

02 september 2019 12:31

Kijkcijferkanon Boer zoekt Vrouw trok gisteren ruim 2,5 miljoen kijkers. Onder begeleiding van Yvon Jaspers gaan tien kakelverse boeren op zoek naar ware liefde. Check hier de ins & outs van 'onze farmers'.

"Ik zou wel willen ruilen met Willem-Alexander, dan krijg je Máxima cadeau"

In persoonlijke interviews vertellen de boeren, en boerin, veel meer over zichzelf dan in de aflevering van gisteravond is bekendgemaakt.

Boerin Annemiek

De enige vrouw in het gezelschap, boerin Annemieke (25) uit Drenthe, vindt Benja Bruijning en Kay Greidanus ontzettend knappe mannen. Dat deze boerin niet bang is voor de camera bleek al eerder. Annemarie liet namelijk haar sexy kant zien op de boerinnenkalender.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Maak als eerste kennis met de tien boeren van Boer zoekt Vrouw

Boer Frans

De Friese Frans (51) kookt vrijwel altijd zelf, voor zichzelf en zijn zoons. Hij lust ook alles. "Behalve zeebaars, dat vind ik niks, al die graten, verschrikkelijk." Zijn minst favoriete klusje is het maaien van het gras, maar toch doet hij het altijd netjes. 

Boer Bastiaan

Boer Bastiaan (35) uit Zeeland zou zijn boerderij voor geen goud verlaten. Als hij een miljoen euro zou winnen, zou hij zijn boerderij uitbreiden. "Ik zou er meteen grond van kopen." Als hij mocht wisselen van baan, zou Bastiaan graag langebaanschaatser willen zijn. "Het liefst op de 500 en 1000 meter."

Boer Geert-Jan

Geert-Jan (61) uit Noord-Holland wordt nu dan wel een bekende boer, maar heeft naar eigen zeggen niets met bekende mensen. "Vroeger vond ik Willeke Albert nog wel leuk, ja. Die zie ik liever dan Patty Brard en Patricia Paay." Zijn guilty pleasure? First Dates. Hij kijkt zowel naar de Nederlandse als Engelse variant.

Boer Geert

De favoriete serie van boer Geert (51) uit Brabant is The Blacklist. "Dat is een fantastische serie." Hij kijkt elke week trouw. De meeste energie krijgt deze boer van lekker werken op het land. "Ploegen, het omdraaien van de grond. Dat vind ik het leukst om te doen. Het is zo'n dankbaar werk." Maar strontscheppen, daar heeft hij een grote hekel aan. Daar kan hij kort en duidelijk over zijn: "Vies werkje."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit is wanneer Boer zoekt Vrouw weer begint

Boer Jan

Boer Jan (35) uit Noord-Holland vindt Chantal Janzen een knappe vrouw. "Ze ziet er goed uit, maar is ook altijd vrolijk." Na het werken op de boerderij stapt Jan uiteraard onder de douche. En hij zingt dan het liefst Wonderwall van Oasis. "Dat nummer zing ik altijd."

Boer Johan

Johan (51) heeft een melkveehouderij in Noord-Holland. Hij heeft een brede muzieksmaak, hij houdt van muziek van ABBA tot The Rolling Stones. Tijdens het werken heeft hij vaak 100% NL aan staan, maar ook Radio 10 is favoriet. "Ik wissel het een beetje af." Als hij een dag kon veranderen van beroep, zou hij wisselen met onze koning Willem-Alexander. "Want dan krijg je Máxima als cadeau."

Boer John

John (39) uit Friesland is van de weloverwogen keuzes. Met een miljoen euro zou hij dan ook niets geks doen. "Ik zou het apart zetten voor later." Hij heeft graag een vrouw die met beide voeten op de grond staat, gewoon normaal. Bovendien geniet hij ervan om te zien hoe zijn jongvee opgroeit.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Stem mee: welke BzV-boer krijgt de meeste brieven?

Boer Ronald

Boer Ronald is 37 jaar oud en komt uit Gelderland. Hij zoekt een maatje om mee te lachen, het liefst onder het genot van een biertje. "Dat drink ik het liefst, niet alleen, maar gezellig met zijn allen." Zijn tweelingbroer woont in het achterhuis, met wie hij heel close is. "Ik zou hem meteen wakker maken als er brand is."

Boer Willem

De Utrechtse boer Willem (26) is gelovig opgevoed en heeft een protestantse achtergrond. Internetdaten heeft hij geprobeerd, maar zonder succes. Ook is hij nog nooit op een échte vakantie geweest, alleen op werkvakanties naar Tsjechië en Engeland. Zijn moeder is hem het meest dierbaar en woont ook op de boerderij. Als hij een ander beroep zou uitoefenen, zij hij politicus willen zijn. "Kijken of ik een beetje verschil zou kunnen maken in de landbouw."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!