Beeld © Instagram @arieboomsmainstagram

Romy Boomsma doet boekje open over gezinsleven met Arie

02 september 2019 18:06

Het gezinsleven van Romy Boomsa (27) met haar man Arie (45) lijkt voor velen een droom op Instagram. In LINDA.Meiden doet de 'influencer', zoals ze niet graag genoemd wordt, een boekje open over hoe het er bij hen thuis nu echt aan toe gaat met zoontje Mozes Wolf en dochtertje Bobby Jo.

"Er is geen jaloezie en we kunnen elkaar ook goed loslaten"

"Ik vind het heerlijk dat ik deze jaren kan thuisblijven bij de kinderen en Arie en ik elkaar lekker veel zien", vertelt Romy aan LINDA.Meiden. De twee hebben een goede balans weten te vinden. "Op donderdag zorgt hij voor ze en plan ik tijd in om even niks te doen." Bovendien kan Romy zich steeds vaker op haar eigen werk storten. "Langzaam begin ik weer wat werkdingen op te pakken zoals een sieradenlijn, shoots en het schrijven van een column."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Boomsma roept haar volgers op: 'Oordeel niet te snel'

Maar vergis je niet, de Instragam-mama heeft geen ambitie om haar echtgenoot achterna te gaan. "Arie staat in de spotlights, ik vind het prima om Romy te zijn en onbekender. Wat hij doet op tv of voor een zaal, daarvan zou ik drie maanden buikpijn hebben. In het openbaar komen mensen vaak op hem af, ze staren of smoezen. Daar heb ik minder zin in dan hij. Naar Artis in het weekend doen we niet meer. Te veel dagjesmensen die ‘Hé Arie’ roepen. Dat vind ik weleens heftig, zeker als je net met elkaar in een diep gesprek zit."

Romy heeft verder geen slecht woord over voor Arie. De brunette vindt echt alles leuk aan hem. "Er is geen jaloezie en we kunnen elkaar ook goed loslaten. Hij kan zich inleven in hoe overweldigend een dag is met twee kleintjes, ik snap wat hij doormaakt met zijn werk. Zelfs gedoe, zoals ’s nachts voor de vierde keer een huilend kind troosten, lossen we meestal zonder herrie op."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Boomsma is kritiek op fulltime moederschap zat

Ook Arie heeft geen op- of aanmerkingen op zijn vrouw, legt Romy uit. "Na twee zwangerschappen heb ik striae op mijn heupen en mijn buik en vel zijn losser. Prima. Alleen mijn grotere borsten vind ik confronterend. Ik ging van cup A naar E. Na de borstvoeding heb ik nu cup C en moet ik beha’s dragen. Vind ik moeilijk. Ik was iemand met plattere borsten die veel kettingen draagt, niet iemand met een decolleté. Ik wacht even af hoe ik er over een tijdje insta. Of ze nog gaan slinken, of ik ze accepteer of toch een borstlift doe. Arie maakt het niet uit, hij vindt me nu mooi en daarvoor ook."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!