Beeld © Instagram @monicageuze

Monica Geuze door het dolle heen met Love Island-klus

2 september 2019 18:17

Monica Geuze (24) slaat een nieuwe weg in. De blondine gaat namelijk het nieuwe seizoen van Love Island presenteren bij Videoland. In haar nieuwste vlog vertelt ze dan ook uitgebreid over haar nieuwe uitdaging.

"Dit is echt het allerleukste wat ik tot nu toe heb mogen doen" 

Het zijn spannende tijden voor Monica. De blondine gaat namelijk de presentatieklus van Love Island op zich nemen. Het tweede seizoen gaat 23 september van start bij Videoland en de vlogger is hysterisch blij dat ze een belangrijk onderdeel wordt van het programma. "Echt geweldig. O my god, ik ben zo in to Love Island", vertelt ze haar volgers. "Ik vind het echt, echt fantastisch. Dus ik ben echt zó blij. Dit is echt het allerleukste wat ik tot nu toe heb mogen doen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

It's official: Monica Geuze presenteert nieuw seizoen Love Island

Monica heeft het heel lang verborgen moeten houden voor haar fans. Het nieuws kwam vorige week donderdag naar buiten, maar de vlogger is al tijden druk met de voorbereidingen. De blondine heeft zelfs 'coaching' zodat het presenteren haar goed afgaat. "Ik moet zeggen dat dat heel erg leuk is", legt ze uit over het proces. "Vooral ook omdat dit iets is waarvan ik gewoon wil dat het goed gaat. Ik heb er echt heel erg veel zin in." Monica is vanaf 23 september te zien als presentatrice van Love Island seizoen twee bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!