Beeld © RTL

Temptation-Milou krijgt kritiek om 'te dun figuur'

2 september 2019 21:31

Het zit even niet mee voor Milou uit Temptation Island. De blondine plaatste een kiekje op Instagram, maar wordt overrompeld door alle negatieve commentaren. Haar volgers vinden haar namelijk te dun.

"Wat ben je akelig dun zeg!"

Milou plaatste een foto van haarzelf in een rode jurk, wat eigenlijk een advertentie is voor een kledingmerk. En waar haar pikante kiekjes normaal gesproken veel positieve en liefdevolle reacties opleveren, ging het dit keer anders. Milou wordt namelijk beschuldigd van het fotoshoppen van haar foto's, maar ook dat ze er ongezond dun uitziet op haar meest recente Instagram-post. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

In dit programma verschijnen EOTB-sterren en Temptation-Deborah

"Wat ben je akelig dun zeg! Pas op voordat er niets meer van je overblijft", "Eet iets, kind", "Vond je iets voller mooier" en "Dit is sowieso bewerkt" zijn een paar van de reacties onder haar meest recente foto. Maar niet iedereen is negatief, de Temptation-ster heeft ook heel wat lieve berichten gekregen. "Je hebt een prachtig figuur", "Het staat je prachtig, maar je hebt ook een topfiguur, Milou" en "Zo jaloers op je figuur" vonden anderen. 

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip met Thomas Cox! Hierin vertelt hij over zijn avontuur met Daniëlle, relatie met Yasmin en waarom hij niet denkt dat zijn ex verder zal gaan met Stuwey. 

Temptation Gossip: 'Relatie met Yasmin wankelde al'

11:55