Beeld © Instagram @tylerbaltierramtv

Teen Mom-Tyler en Catelynn herenigd met adoptieouders dochter

03 september 2019 16:20

In de heftige aflevering van 16 & Pregnant staan de jonge Tyler Baltierra en Catelynn Lowell hun ongeboren kind af. De twee kozen voor een open adoptie, waarbij ze nog contact zouden houden met de nieuwe ouders van dochtertje Carly. In een aflevering van Teen Mom OG komen ze oog in oog met elkaar te staan.

"We hadden niets beter kunnen wensen" 

Tyler en Catelynn zijn herenigd met de ouders van hun biologische dochter Carly in het nieuwe seizoen van Teen Mom OG. Het is inmiddels tien jaar geleden dat de adoptieouders, Brandon en Theresa, te zien waren in de MTV-show. En dat leverde een stortvloed aan tranen op bij beide partijen. Maar bovenal was het een liefdesfestijn aan alle kanten, waarbij beide koppels elkaar prezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Farrah begaat gigablunder tijdens filmpremière

Brandon en Theresa hadden altijd al vertrouwen in de relatie van Catelynn en Tyler. "Als je terugkijkt naar de 16 & Pregnant-aflevering zie je hoe sterk en gehecht ze aan elkaar zijn", leggen de adoptieouders uit. "Dus het is niet verrassend voor ons dat ze nog bij elkaar zijn." Het respect is volledig wederzijds. "Dankjewel dat we worden betrokken en haar mogen zien en dat jullie zulke geweldige ouders zijn voor Carly", aldus Tyler. "We hadden niets beter kunnen wensen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Tyler en Catelynn herenigd met dochter Carly

In een ander fragment was te zien hoe Carly haar biologische zusjes Nova en Vaeda ontmoet. "Carly was dol op ze", meent Catelynn. "Ze ging gelijk naar ze toe. Het was te gek", vult Tyler aan. "Wat er ook tussen mij en Catelynn of Brandon en Theresa speelt, als je die meisjes zo samen ziet spelen, weet je dat het daar allemaal om draait. Wat er ook gebeurt, dit moet altijd zo doorgaan. Het is belangrijk voor de kinderen." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!