Beeld © Talpa/SBS

Huisvriendin Caroline reageert op vertrek uit Chateau Meiland

3 september 2019 21:33

Het vertrek van Caroline uit Chateau Meiland sloeg in als een bom bij fans en kijkers van het programma. Martien, Erika en Maxime zullen het voortaan zonder haar moeten doen. En nu laat de 'huisvriendin' op Instagram weten waarom ze terugkeert naar Nederland.

"Ik ben kapot!"

Het zit erop voor Caroline, laat ze vandaag weten. Op Instagram deelt ze haar verhaal. “Lieve allemaal, allereerst heel erg bedankt voor de hartverwarmende berichten die ik van julie heb mogen ontvangen. Het is waar, ik zal terugkeren naar Nederland", begint ze. Het doet haar pijn, maar het is tijd om terug te gaan. "Wij hebben zo hard gewerkt aan het prachtige Chateau, ik ben kapot!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huisvriendin Caroline pakt haar spullen uit Chateau Meiland

"Maar dit is een avontuur dat ik nooit zal vergeten en ik dank Martien, Erica, Maxime, Montana en Clairetje uit de grond van mijn hart", gaat ze verder. "Dit neem niemand mij meer af. Ondanks dat ik de afgelopen maanden in dit gezin heb mogen meedraaien, is het ook weer fijn om naar mijn eigen gezin terug te keren. Au revoir!" Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!