Beeld © ANP

André Hazes reageert op geruchtenstroom affaire

04 september 2019 08:26

Alle opschudding rondom zijn zogenaamde affaire met Nikkie Plessen (34) is André Hazes (25) allemaal teveel geworden. Volgens de populaire zanger is het allemaal kletspraat. Hij keert dan ook naar Instagram om aan te tonen dat het nog altijd dikke mik is tussen hem en Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André Junior.

"Trouw je niet met iemand waar je mee kan leven, maar met iemand met wie je niet zonder kán leven"

Het geluid gaat al een tijdje dat er hommeles zou zijn tussen de zanger en zijn Monique. Toch is daar volgens de 25-jarige helemaal niets van waar. Hij is nog altijd stapelgek op zijn vrouwtje, en ook de plannen om haar ten huwelijk te vragen zijn nog niet van de baan.

Integendeel zelfs! Op social media hint de volkszanger zelfs dat een huwelijk weleens dichterbij zou kunnen zijn dan we denken... "Misschien op een dag",  schrijft de zanger mysterieus bij een kiekje van Friends-tortelduifjes Monica en Chandler. "Trouw je niet met iemand waar je mee kan leven, maar met iemand met wie je niet zonder kán leven." Het lijkt erop dat André hiermee iedereen de mond wil snoeren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes laat eindelijk zijn hart spreken

De geruchtenmachine over André en Monique draaide de afgelopen weken overuren. Volgens verschillende media zou het over en uit zijn tussen het stel en zou hij het gezellig hebben met Nikkie Plessen. Het viel vrouwenblad Flair gisteren al op dat André haar niet langer meer zou volgen op Instagram, dat zou weer te maken hebben met roddels over zijn vermeende overspel. Maar het ontvolgen duurde niet lang, want inmiddels liken de twee elkaars foto's weer.  

De modeontwerpster en zanger zouden meermaals zoenend zijn gespot tijdens het uitgaan in Amsterdam. De Hazes-telg zei er in RTL Boulevard zelf dit over:  "Dat is eigenlijk iets dat ik niet wil bespreken. Uit respect voor Monique ook. Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De nieuwe clip van André Hazes is eindelijk hier

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!