Beeld © Instagram @yolanthecabau

Wesley en Yolanthe hebben samen iets te vieren

04 september 2019 10:20

Wesley Sneijder (35) en Yolanthe Cabau (34) mogen dan uit elkaar zijn; ze zijn nog niet helemaal uit elkaars leven verdwenen. Ze hebben natuurlijk samen zoontje Xess Xava (3), maar Wesley's zoon Jessey maakt ook nog altijd onderdeel uit van het leven van zijn ex.

"Ik ben zo trots op je"

Yolanthe staat in haar Instagramstory stil bij de verjaardag van haar ex-stiefzoon. "Jessey, lieverd. Ik hou zo veel van je en ik ben zo trots op je! Voor altijd", schrijft ze bij een foto van haar en haar twee jongens. Jessey's vader stapte in 2010 in het huwelijksbootje met Yolanthe. Zij heeft dus een groot deel van zijn leven meegemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ontroerend! Yolanthe deelt emotionele boodschap voor Xess Xava

In een nieuw interview met Grazia laat Yolanthe weten dat zij tijdens haar huwelijk met de voetballer haar gezin altijd op de eerste plaats heeft gezet. "Ik heb er al die jaren voor gekozen om mijn carrière op een tweede plek te zetten. Dit deed ik met liefde voor mijn gezin." Na de scheiding nam ze meer tijd voor haarzelf en voor haar zoontje Xess Xava en nu vindt ze het tijd om voor zichzelf te kiezen. "Mijn leven ziet er nu anders uit. En heb ik meer ruimte om te acteren."

De presentatrice heeft toch nog een lange weg te gaan. "Nu zit ik middenin een proces waarin er veel gebeurt. Ik hoop dat ik, als ik deze periode achter me heb gelaten, kan zeggen dat het me sterker heeft gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe uit liefde voor haar moeder

Wesley kreeg zijn zoon Jessey samen met zijn ex-vrouw Ramona Streekstra, met wie hij in 2005 in het huwelijksbootje stapte. Het stel ging na een huwelijk van vier jaar weer uit elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het gaat goed met Yolanthe na breuk met Wesley

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!