Beeld © Instagram @miljuschka

Opnieuw zware dag voor dochter Miljuschka Witzenhausen

04 september 2019 11:58

Miljuschka Witzenhausen (34) laat op Instagram weten dat haar dochter opnieuw een zware dag heeft. De zevenjarige dochter Felina heeft een zware vorm van epilepsie en moet daarom geregeld naar het ziekenhuis voor onderzoek.

"De epilepsie heeft haar weer eens goed te pakken"

De tv-kok laat haar volgers in haar Instagramstory weten dat Felina weer een slechte dag heeft. "En dan gebeurt er weer iets. Mijn kleine meisje gaat slecht. De epilepsie heeft haar weer eens goed te pakken." Voor de moeder zit er niets anders op dan er zijn voor haar dochter. "Dus ik heb alles uit mijn handen laten vallen. Dan maar geen af en opgeruimd huis op tv straks." Miljuschka zit momenteel middenin de verbouwing van haar nieuwe huis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka Witzenhausen doet iedereen versteld staan in bikini

Op een foto laat de RTL Boulevard-deskundige zien hoe ze vandaag haar dag doorbrengt. "Ik fungeer zo lang als het nodig is als levend matras", schrijft ze bij een foto van haar en haar kleine meid. Felina ligt dicht tegen haar moeder aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka deelt indrukwekkende foto van haar dappere dochter

Twee weken geleden plaatste Miljuschka nog een foto van haar en haar dochter. Felina moest toen vier dagen intern. "Ze ondergaat keer op keer zonder zeuren alle tests en onderzoeken. Epilepsie is en blijft altijd een zoektocht naar antwoorden." De tv-kok was toen vooral blij dat ze lotgenoten kon spreken in het ziekenhuis. "Ouders van kids met dezelfde aandoening, meisje van twintig die ook op haar vierde de eerste aanval kreeg. Het geeft een klankbord en ergens ook steun."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!