Beeld © ANP

Breuk tussen Monique Westenberg en beste vriend André?

08 september 2019 12:57

Wat is er toch aan de hand in Huize Hazes? André (25) volgt zijn goede vriendin Nikkie Plessen (34) niet meer en inmiddels heeft de vriendin van de zanger, Monique Westenberg (41), ook een soortgelijke actie uitgehaald. De blondine volgt Djarno Hofland (26), de beste vriend én neef van André, niet meer.

"Dat is eigenlijk iets dat ik niet wil bespreken"

Wanneer de sterren elkaar niet meer volgen op sociale media is dat vaak een teken dat het niet helemaal pluis is. Zo nu ook toen Monique besloot de beste vriend van André te ontvolgen op Instagram. Djarno volgt zowel Monique als zijn beste vriend nog altijd. Het leek eerst nog dikke mik tussen de drie, maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes reageert op geruchtenstroom affaire

De relatieperikelen wilde André dan ook niet bespreken. "Dat is eigenlijk iets dat ik niet wil bespreken", vertelde de zanger tijdens een bezoek aan RTL Boulevard. "Uit respect voor Monique ook. Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!