Beeld © ANP

Liza Sips na lange tijd weer herenigd met haar kids

05 september 2019 14:16

Het is vandaag een prachtige dag voor Liza Sips en haar twee kleine druifjes. De blondine is al langere tijd in het buitenland voor de opnames van de nu al spraakmakende film Suriname, maar kreeg een weekje vrij omdat ze haar kroost zo miste. Vandaag deelt ze een snoezige foto met haar kindjes.

"Hoewel Charlize me nog wel even de blik gaf van: waar was je?"

De knappe blondine is al een lange tijd moeder van twee schattige kindjes. Samen met haar grote liefde Ralph Manheim deelt ze zoontje Jonah (3) en de onlangs één jaar oud geworden Charlize. Helaas voor Liza moest ze door haar rol in Suriname haar kroost langere tijd missen. Gelukkig mocht ze een weekje vrij om haar kleintjes even een dikke knuffel te geven. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Liza Sips speelt rol in veelbesproken film Suriname

Liza zet een hartverwarmende foto op haar Instagram. "Voor één weekje herenigd! En ik kon me geen fijner en liever welkom wensen. Hoewel Charlize me nog wel even de blik gaf van: waar was je?", schrijft de dolgelukkige dame. Jammer genoeg voor het gezin duurt deze hereniging niet lang. "Volgende week vlieg ik terug naar Suriname voor de laatste twee weken. Heel erg dank aan onze lieve producenten, die mij dit weekje thuis volledig gunnen. Nu ga ik weer knuffelen", schrijft de dolgelukkige moeder.

Suriname is een remake van de gelijknamige film uit 2011 en wordt geregisseerd door Danny Leysner, die hiermee zijn filmdebuut maakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!